Produs afumat, picioare de porc, sare
Coasta afumata
Produs afumat, din coaste de porc, sare
Muschiulet de porc
Reteta traditionala
Parizer vita-porc
Produs fiert si afumat in membrana artificiala, din carne de porc, slanina, carne vita, soric, proteina din soia, usturoi, condimente...
Pulpa de porc
Reteta traditionala
Pulpa de vita
Reteta traditionala
Pastrama porc
Produs fabricat după o reţetă tradiţională românească din pulpa si spata de porc atent fasonata si dezosata, maturat prin băiţuire...
Pastrama vita
Produs fabricat după o reţetă tradiţională românească din pulpa si spata de vita atent fasonata si dezosata, maturat prin băiţuire...
Muschi vita
Reteta traditionala
Lebar
Produs fiert in membrana artificiala, din ficat de porc, slanina, soric, proteina din soia, ceapa, sare, condimente natural.
Piept de porc afumat
Specialitate produsă după o reţetă tradiţională românească din piept de porc dezosat, prin maturare uscată, condimentat şi afumat prin arderea...
Salam cu sunca
Reteta traditionala
Salam Gostat
Produs fiert, dublu afumat şi uscat în membrană artificială comestibilă. Fabricat din carne de porc, vită, slănină şi condimente naturale,...
Rasol de vita fara os
Reteta traditionala
Rasol de vita cu os
Reteta traditionala
Sunca mozaic
Reteta traditionala
Ciolan de porc dezosat afumat
Produs afumat, ciolane de porc, sare
Carnați țărănești
Reteta traditionala
Carnați trandafir
Produs afumat în membrană naturală dupa o reţetă cu notorietate in zona Moldovei fabricat din carne de porc, carne de...
Carnați semiafumți de grătar
Produs semiafumat in membrana naturala, din carne de porc, slanina, sare, condimente naturale: piper, usturoi, nucsoara, boia;
Carnați semiafumați
Produs semiafumat in membrana naturala, din carne de porc, slanina, sare, condimente naturale: piper, usturoi, nucsoara, boia;
Carnați proaspeți
Produs semiafumat fabricat dupa reteta traditionala romaneasca din carne de porc, slanină si condimente naturale: sare, piper, usturoi, cimbru şi...
Slănină afumată țărănească
Produs afumat, obtinut din x porc, sare, condimente naturale: piper, dafin, usturoi
Gușă afumată
Produs fabricat conform unei reţete tradiţionale românesti din guşă de porc fiartă pentru fragezire în baie de condimente (sare, piper,...
Salam torpedo
Produs fiert si dublu afumat in membrana artificiala, din carne de porc, vita, slanina, sare si condimente naturale (piper, usturoi,...
Parizer
La fabricarea produsului se foloseşte în mod obligatoriu carne vită calitatea I (70%), slănină (30%) şi condimente naturale (sare, piper ...
Afla mai multe
Salam banatean cu piper
Produs inconfundabil datorită formei sale de pară, fabricat din carne de vită de calitate superioară, carne de porc, slănină şi condimente ...
Afla mai multe
Mușchi file afumat Montana
Este produs din muşchiuleţ proaspăt de porc lăsat pentru maturare în baiţ din condimente naturale (sare, piper negru, dafin, usturoi) şi ...
Afla mai multe
Cabanos
Fabricat din carne de vită calitatea I, carne de porc şi condimentat cu amestecuri naturale de sare, piper negru macinat şi mujdei de ...
Afla mai multe
Cașcaval Rucăr
Cașcavalul Rucar face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită, obținut din lapte de vacă normalizat, pasteurizat și coagulare ...
Afla mai multe
Tobă de casă în membrană naturală
Produs fiert şi uşor afumat în membrană naturală sau artificială, fabricat din carne de porc, organe de porc, şoric, gelatină alimentară şi ...
Afla mai multe
Mici moldovenești vită-oaie
Produs fabricat dupa o reţetă veche din zona Moldovei din amestec de carne tocată de vită şi oaie, sare, piper, usturoi, cimbru şi boia ...
Afla mai multe
Șuncă presată
Produs fabricat din pulpă de porc, carne de porc, slănină, condimente naturale (piper, usturoi, dafin, boia de ardei dulce), umplut în ...
Afla mai multe
Crenvursti
Produs fabricat exclusiv din carne de vită calitatea I, slănină şi condimente naturale (sare, piper negru măcinat, usturoi pastă, nucşoară, boia de ardei dulce) şi umplut în maţe naturale, comestibile.
Ciolan presat în crustă de piper
Produs preparat după o reţetă ţărănească, fiert şi dublu afumat folosind carne de porc, carne de vită, slănină şi condimente...
Cașcaval Dalia
Cașcavalul Dalia face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită, obținut din lapte de vacă normalizat, pasteurizat și coagulare...
Telemea de vacă
Brânza telemea din lapte de vacă este un produs obținut din lapte de vacă normalizat, pasteurizat, coagulat cu cheag și...
Salam italian
Un produs fiert în membrană artificială, făcut din carne de porc, slănină, sare, condimente naturale (piper, coriandru, usturoi, nucșoară), care nu conține organisme modificate genetic.
Chefir
Chefirul este un produs lactat acid, rezultat prin dublă fermentație: lactică și alcoolică. Se obține cu ajutorul granulelor de chefir.
Sana
Sana este o sursă bogată de proteine care ajută la menținerea unei digestii sănătoase. Sana are un conținut de grăsime...
Jambon afumat fără os
Fabricat dupa o reţetă românească consacratăconform atestatului nr.25/24.02.2015 din pulpe de porc dezosate, provenite de la animale tinere, lăsând slănina...
Salam Oregon
Produs fiert, dublu afumat şi uscatîn membrană artificială. Fabricat din pulpă de porc, pulpă de vită şi slănină aleasă, acest...
Ciolan afumat
Ciolan de porc, sare
Ciolan afumat 2
Ciolan de porc, sare
Iaurt gras și dietetic
Iaurtul gras cu un conținut de grăsime de 2,9% este obținut prin normalizarea laptelui de vacă, pasteurizarea la temperaturi înalte...
Salam Victoria
Produs fiert, dublu afumat în membrană artificială din carne de porc, pulpa de porc, slănină si condimente naturale (piper, coriandru, nucsoara) specific...
Salam italian
Un produs fiert în membrană artificială, făcut din carne de porc, slănină, sare, condimente naturale (piper, coriandru, usturoi, nucșoară), care nu conține organisme modificate genetic.
Salam de vară
Produs fiert, dublu afumat şi uscat în membrană artificială comestibilă utilizând carne de porc, vită, slănină şi condimente naturale precum piper, ienibahar şi usturoi, fabricat după o reţetă tradiţională românească.
Parizer de casă
Produs fiert şi afumat în membrană naturala sau artificiala prin arderea lemnului de esenţă tare fabricat din carne de vită, carne de porc, slănină şi condimente naturale: sare, piper, usturoi, coriandru, nucşoară si boia de ardei dulce.
Crenvursti subțiri în membrana naturală
Produs fiert şi afumat în membrane naturale subţiri folosind carne de porc, carne de vită, slănină, si condimente naturale: sare, piper, usturoi, coriandru, nucsoara şi boia de ardei dulce.
Costiță afumată
Costiță de porc cu os, sare
Carne tocată amestec vită-porc
Carne tocată amestec vită/porc
Cârnați proaspeți de porc
Produs fabricat dupa o reteta traditionala romaneasca utilizând carne de porc calitatea I atent aleasă, slanină şi condimente naturale proaspăt măcinate...
Cârnați de casă
Produs semiafumat fabricat dupa reteta traditionala romaneasca din carne de porc, slanină si condimente naturale: sare, piper, usturoi, cimbru şi coriandru, în membrană naturală.
Cârnați Trandafir
Produs afumat în membrană naturală dupa o reţetă cu notorietate în zona Moldovei fabricat din carne de porc, carne de...
Brânză de burduf
Brânza de burduf este preparată după o rețetă consacrată dintr-un amestec de caș de oaie, caș de vacă și sare....
Cârnați de grătar
Produs semiafumat fabricat după o reţetă specială pentru grătar, din carne de porc, slănină şi condimente naturale: sare, piper, usturoi,...
Brânză proaspată de vacă
Brânza proaspătă de vacă face parte din grupa brânzeturilor moi ce se caracterizează printr-o pastă fină, consistentă, cremoasă și gust...
Cârnați țărănești
Produs preparat după o reţetă ţărănească, fiert şi dublu afumat folosind carne de porc, carne de vită, slănină şi condimente naturale: sare, usturoi, piper şi coriandru.
Pastramă de oaie
Produs fabricat după o reţetă proprie din pulpă şi spată de oaie atent fasonată şi dezosată, maturată prin băiţuire timp de 4 zile în baie de condimente naturale...
Salam Demisec
Produs fiert, dublu afumat şi uscat în membrană artificială. Utilizând carne de vită calitatea I, porc şi condimente naturale alese precum piper, ienibahar, usturoi, boabe muştar...
Piept afumat
Specialitate produsă după o reţetă veche românească din piept de porc dezosat, prin maturare uscată, condimentat şi afumat prin arderea...
Spată porc
Spată porc.
Smântână
Smântâna, obținută prin smântânirea laptelui de vacă, se normalizează la conținutul de grăsime dorit (15%, 20%, 25%, 32%), se pasteurizează,...
Brânză scoaptă de vacă
Brânză proaspătă scoaptă de vacă obținută din lapte integral de vacă lăsat la prins, cum făcea bunica odată. Nu conține...
Lapte de consum
Laptele de consum este obținut din lapte de vacă normalizat și pasteurizarea acestuia la temperatură înaltă. Laptele este bogat în...