ISTORIC TCE 3Brazi


Agriculture Wordpress Theme makes complicated things easy: outstanding simplicity of custom user interface turns website management into a task even a child can handle. Even more, an in-built, customly-designed Woocommerce section lets you add an on line store with a powerful functionality.

We enjoy  the process of creating a theme from its start to its end - from a sparkling design idea, all the way through coding, programming, testing, to the very release, and then still on and on, providing our customers with superior support and guidance. Agriculture theme possesses a special merit for both professional users and amateurs: an experienced developer will see a valid code, that corresponds the most contemporary requirements, clean structure and advanced security, while an amateur will enjoy super intuitive customization.

Despre noi

Cine suntem?

Grupul TCE3Brazi s-a născut datorită ambiției și determinării care ne-au impulsionat să depășim obstacolele întâlnite pe parcursul procesului de construire a unei afaceri de succes în domeniul agricol. Cheia dezvoltării stă în pasiunea pentru domeniu în care activăm și în valorile morale care au făcut ca drumul către cele mai înalte standarde să fie mai ușor.

Curajul de a aborda mai multe domenii de activitate a adus Grupul de Firme la stadiul de companie integrată ce cuprinde mai multe ramuri: vegetal, creșterea animalelor, prelucrarea și comercializarea cerealelor și a produselor de origine animală, exploatarea și industrializarea lemnului, achiziția, condiționarea și depozitarea cerealelor și a plantelor tehnice, comercializarea de produse pentru protecția plantelor și turism.

Extinderea ramificațiilor a determinat înființarea firmei Agrosuind ce are un profil agrozootehnic, fiind dedicată creșterii suinelor și cultivării pământului.

În paralel, pe același profil am dezvoltat și firma Boviselect specializată în creșterea suinelor pentru lapte și carne, recoltarea, producerea și comercializarea de MSC congelat și comercializarea produselor lactate prin intermediul unei fabrici proprii.

Înființarea celor două firme ne-a ambiționat să facem încă un pas curajos către comercializarea produselor alimentare prin propriile magazine de desfacere. În realizarea acestui obiectiv ne-am bazat pe același concept de integrare a producției cu care am pornit de la bun început.

Ce facem, cum și de ce?

Obiectivul nostru pe piața produselor de origine animală este de a aduce alimente sănătoase care sunt obținute folosind rețete consacrate în tradiția românească. Produsele sunt destinate unui public specializat și au avantajul de a fi concepute în cadrul unui proces complet de producție.

Procesul constă în creșterea și hrana animalelor, producția cărnii și preparatelor din carne și a lactatelor, precum și transportul și distribuția acestora într-un circuit propriu.

Datorită acestui traseu de producție intern, noi reușim să aducem în cel mai scurt timp produsele proaspete din fabrica noastră, direct pe masa consumatorilor.

Motivația noastră pleacă din dorința de a satisfice nevoia pieței locale și nu numai, de a consuma produse autentice românești.

Clientii Nostri

Produse senzational de delicioase, acum si cu o prezentare pe masura!!!

 

- Alice Roca

Produsele sunt delicioase!Felicitările mele!

 

- Dan Stefanescu

Sunteti cei mai buni !

 

- Ionel Cojocaru

Foarte bune produsele! Merită să le consumați!

 

- Sandra Ostrovan

 Produse de calitate, intr-o mare varietate de sortimente si foarte apetisante!

 

- Anda-Manuela Minea

Produse de calitate .Felicitari!

 

- Isabela Stan

 Produse TCE 3 Brazi=CALITATE! Multumim!

 

- Mioara Tolea

Produse senzational de delicioase, acum si cu o prezentare pe masura!!!

 

- Mioara Tolea

Multe duminici am petrecut la iarbă verde cu grătar din carne de la Trei Brazi! Mulțumesc mult!

 

- Eva Cecilia