e poate numi oricum vrei tu să se numească...

Uneori te învăluie pe neașteptate, alteori pleci departe în căutarea ei pentru a o găsi. Pentru unii, e în răcoarea apei de izvor și în căldura alizeelor de toamnă. Alții o găsesc în fânul proaspăt cosit sau în roua dimineții care îmbracă pajiștile înverzite.

Pentru noi, cei de la TCE 3Brazi, PROSPEȚIMEA reprezintă esența existenței noastre și în același timp, garanția calității pe care o oferim întregii noastre game de produse.

Tocmai de aceea, suinele, bovinele, respectiv ovinele din fermele localizate în Bașta, Zănești și Girov sunt hrănite cu cereale proprii și furaje (F.N.C.) produse de asemenea, local. În localitatea Traian, colectăm și prelucrăm zilnic laptele proaspăt care, fie ajunge în magazinele proprii, fie este transformat de către specialiștii noștri în preparate pline de savoare. În localitatea Zănești se regăsesc abatorul și carmangeria unde procesăm materia primă 100% naturală și producem preparatele și semipreparatele după cele mai sănătoase rețete.

Întregul proces de producție regional se desfășoară rapid și garantează o prospețime deplină care își păstrează amprenta în fiecare produs TCE 3Brazi. Astfel, puteți fi întotdeauna siguri că mesele dumneavoastră beneficiază de cele mai gustoase preparate din carne și lapte, produse cu cea mai desăvârșită grijă, pentru  sănătatea întregii familii.